Vakbekwaam personeel

Ons personeel is het gezicht van de organisatie. Hun vakmanschap en houding is bepalend voor het verloop van de bouw en uw indruk van ons bedrijf. Daarom komen onze bouwwerkzaamheden tot stand door de samenwerking tussen jonge, enthousiaste timmerlieden, leidinggevenden en vakbekwame uitvoerende medewerkers. Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en leveren graag iets moois af. Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken kijk dan hier wie wij zoeken.

Timmerman bezig met montage

Veiligheid op de bouwplaats

Een vakman werkt schoon en veilig. De bouw is een risicovol vak als er niet zorgvuldig gewerkt wordt. Dit geldt zowel bij het voorkomen van ongelukken als het werken met schadelijke stoffen. Daarom is ons bedrijf is VCA** gecertificeerd en al onze operationele medewerkers in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA-Basis of VCA-VOL. Een aantal hebben ook een diploma bedrijfshulpverlening (BHV). Zij volgen ieder jaar een herhalingscursus EHBO met AED. En dit heeft buiten werktijd al levens gered!

Opleiding en toekomst van de bouw

Elk jaar volgen alle medewerkers bijscholing. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek en gebruik van bouwmaterialen. Om het vakmanschap in de bouw ook voor de toekomst te behouden nemen wij onze verantwoordelijkheid in het opleiden van de nieuwe generatie vaklieden. Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf. Iedere leerling wordt begeleid door onze leermeester die het beroep uitvoert waarvoor de leerling wordt opgeleid. Wij geven de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren.