Bouw en verbouw van woningen

Wij bouwen en verbouwen woningen voor particuliere woningbezitters. Daarnaast voeren wij bouwwerkzaamheden uit aan flats en appartementencomplexen voor o.a. Verenigingen van Eigenaren. In de loop der jaren hebben we veel vaste klanten opgebouwd in Den Helder en Julianadorp. Ons werkgebied reikt echter verder en bestrijkt geheel Noord-Holland en Texel. De projecten op deze site tonen maar een klein deel van onze werken. Dus leg uw ideeën aan ons voor en kijk wat we voor u kunnen betekenen.

Wij realiseren o.a.:

Aan- of uitbouw, doorbraken, kozijnen, keukens, betonvloeren, badkamers, dakkapellen, gevels, dakbedekkingen, garages, dakramen, enz.

Onze werkwijze

Vaak komt er bij bouwen meer kijken dan men van te voren kan bedenken. Daarom treden wij in de regel op als hoofdaannemer. Het is prettig om één aanspreekpunt te hebben voor alle aspecten van de uitvoering. Wij nemen verantwoordelijkheid over de onderaannemers, zoals loodgieter en elektricien. Waarbij de planning zo wordt gecoördineerd en afgestemd dat het werk snel en op tijd klaar is. Als erkend BouwGarant aannemer kunnen we u tevens extra zekerheden bieden.

Voor veel mensen is een huis de grootste aanschaf die ze in hun leven doen. Wij gaan er daarom met zorg mee om. Het begint met schoon en stofvrij werken en het afdekken uw eigendommen. Vervolgens wordt het werk door deskundige vakmensen uitgevoerd. Waarbij de kwaliteit wordt geborgd door ons kwaliteitssysteem. Als er wijzigingen zijn gaat dit altijd in goed overleg met u. En er wordt pas opgeleverd als alles naar wens is uitgevoerd. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Duurzaam bouwen

Een verbouwing is een goed moment om uw woning energiezuiniger te maken. Maar investeren in duurzaamheid doet u uiteraard niet alleen voor milieu en klimaat. Het verhoogt ook het wooncomfort en u bespaart op uw stookkosten. Bovendien vergroot het de waarde van uw vastgoed. Vaak kan voor geringe extra kosten een grote stap gemaakt worden ten opzichte van een standaard oplossing. Laat u door ons adviseren. Of kijk voor duurzame tips tijdens verbouwen op de voorlichtingspagina van de MilieuCentraal of Verbeterjehuis.nl.

Offerteaanvraag

Bij ons kunt u gratis een offerte aanvragen. Wij komen bij u langs, nemen het werk op en bespreken met u de mogelijkheden. In de offerte omschrijven we uitgebreid onze toe te passen materialen en uit te voeren werkzaamheden. En vermelden bovendien eerlijk van tevoren als er zaken zijn uitgesloten. Zo zijn het werk en de kosten vooraf duidelijk. Een goed begin op weg naar de realisatie van uw wensen.
Contact

Bel of mail voor een afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!
Contact