Utiliteitsbouw

Is uw zaak of instelling toe aan een nieuw onderkomen? Dan kunnen wij uw wensen realiseren. Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van utiliteitsbouw. En realiseren zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie. Hierbij treden wij op als hoofdaannemer. Naast onze eigen medewerkers beschikken we over een veelzijdig netwerk van gespecialiseerde onderaannemers.  Zo kunnen wij uw project altijd snel en vakkundig uitvoeren.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. bedrijven, overheid, (zorg) instellingen en verenigingen. Tevens voeren wij bouwkundige werkzaamheden uit voor installateurs. Onze projecten reiken van bedrijfsgebouwen tot scholen en van winkels tot laboratoria. Hierbij werken wij samen met uw eigen architect, maar kunnen ook zelf het ontwerp verzorgen. De omvang varieert van een interne verbouwing tot turn-key nieuwbouw.

Wij (ver) bouwen o.a.:

Kantoren, bedrijfshallen, scholen, winkels, horeca gelegenheden, sportfaciliteiten, defensieobjecten, enz.

Continuïteit tijdens de bouw

Bij de verbouw van een bestaand bedrijfspand is naast een goed eindresultaat ook van belang dat uw bedrijfsprocessen tijdens de bouw zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden. Wij hebben in de loop der jaren een uitgebreide ervaring opgebouwd in het minimaliseren van overlast voor de opdrachtgever. Van het afschermen en faseren van bouwdelen tot het plaatsen van tijdelijke onderkomens. Bent u op zoek naar een aannemer die zich aan u aanpast in plaats van andersom? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Aanbestedingen

Hoewel ons bedrijf veel vaste klanten kent betrekken wij een aanzienlijk deel van onze werkzaamheden uit aanbestedingen. Wij nemen deel aan aanbestedingen met zowel gunning op laagste prijs als op basis van EMVI. Hierbij leggen wij altijd een passende aanbieding neer en houden de concurrenten scherp. Niet alleen op prijs maar ook op kwaliteit. Dus heeft u een mooi project? Wij rekenen het graag voor u uit.
Contact

Bel of mail voor een afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!
Contact