Onderhoud

Wij voeren onderhoud uit aan vrijwel alle typen gebouwen. Voor particulieren betekent dit dat u bij ons terecht kunt voor alle onderhoud aan uw woning. En voor bedrijven houden we bedrijfspand en kantoor in conditie. Verder doen wij het dagelijks onderhoud voor diverse VvE’s en woningbouwverenigingen.

Door periodiek onderhoud te plegen komt u problemen tijdig op het spoor en kunt u gevolgschade voorkomen. Hiermee bespaart u kosten. Onderhoudswerkzaamheden zijn immers vaak voordeliger dan geheel vernieuwen. Wij kunnen met een kritisch oog kijken naar de conditie van uw gebouw en u voorzien van tips en advies om de waarde ervan voor de toekomst te behouden.

Wij onderhouden o.a.:

Metsel- en voegwerk, kozijnen, boeidelen, dakpannen, gevelbekleding, isolatie, hang- en sluitwerk van deuren en ramen, enz.

Schadeherstel en reparatie

Schade is vervelend en kan voor veel gedoe zorgen. Daarom zorgen wij altijd voor snel herstel en werken daarbij samen met uw verzekeraar. Waar nodig treffen wij noodvoorzieningen zodat u uw woning of bedrijfspand kunt blijven gebruiken. Wij kunnen de oorzaak opsporen en het probleem vakkundig verhelpen. U kunt bij ons terecht als u stormschade, waterschade, inbraakschade of brandschade heeft. Maar bijvoorbeeld ook voor herstel van aanrijdschade of vandalisme aan uw bedrijfspand.
Contact

Bel of mail voor een afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!
Contact