Aannemingsbedrijf Carlebur B.V. is een middelgroot allround bouwbedrijf dat werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouw. Wij bouwen voor bedrijven, overheid, particulieren en verenigingen. Onderstaand vindt u voorbeelden van hetgeen wij zoal bouwen, verbouwen en onderhouden.

Hoewel ons bedrijf veel vaste klanten kent betrekt zij een aanzienlijk deel van haar werkzaamheden uit aanbestedingen. Of het nu aanbestedingen met gunning op laagste prijs of op basis van EMVI zijn, wij weten altijd een passend aanbod neer te leggen en houden de concurrenten scherp, zowel op prijs als kwaliteit.

Bij de verbouw van een bestaand bedrijfspand of de bouw van een nieuw pand is naast functionaliteit en representiviteit ook van belang dat uw bedrijfsprocessen tijdens de bouw zoveel mogelijk doorgang kunnen vinden.  Carlebur heeft in de loop der jaren een uitgebreide ervaring opgebouwd in het minimaliseren van overlast voor de opdrachtgever. Bent u op zoek naar een aannemer die ter zake heldere afspraken met u maakt, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij bouwen o.a.:

Kantoren, bedrijfshallen, scholen, winkelpanden, horeca gelegenheden, sportfaciliteiten, enz.
Contact

Bel of mail voor een afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!
Contact

Bouwprojecten