Onze vakmensen vormen het ‘gezicht’ van de organisatie. Zij zijn bepalend voor het verloop van de bouw en uw indruk van ons bedrijf. De bouwwerkzaamheden komen tot stand door de samenwerking tussen jonge, enthousiaste timmerlieden, leidinggevenden en vakbekwame uitvoerende medewerkers. Onze mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en leveren graag iets moois af.

Elk jaar volgen alle medewerkers bijscholing. Zo blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek en gebruik van bouwmaterialen. Tevens zijn al onze operationele medewerkers in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA-Basis of VCA-VOL.

Om het vakmanschap in bouw ook voor de toekomst te behouden nemen wij onze verantwoordelijkheid in het opleiden van de nieuwe generatie vaklieden. Wij zijn een SBB Erkend Leerbedrijf. Iedere leerling wordt begeleid door onze leermeester die het beroep uitvoert waarvoor de leerling wordt opgeleid. Wij geven de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren, naar school te gaan en praktijktoetsen uit te voeren