Zoekt u een aannemer voor de bouw of verbouw van uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van de bouw van een zelf ontworpen woning tot dakkapel of aanbouw. Door onze klantgerichte aanpak vinden we al sinds 1990 voor elke bouwvraag een oplossing. In de loop der jaren hebben we goede reputatie opgebouwd als bouwbedrijf en bouwen we voor veel vaste klanten in Den Helder en Julianadorp. Het werkgebied reikt echter veel verder en bestrijkt geheel Noord-Holland. Zie onderstaande projecten.

Van een bouwbedrijf mag u verwachten dat de service al begint vóór aanvang van de daadwerkelijke bouw. Van het advies over duurzame bouwmaterialen en bouwtechnische mogelijkheden, tot de eventuele aanvraag van een vergunning bij de gemeente. Het werk wordt door vakmensen uitgevoerd en voldoet aan de NEN-EN-ISO 9001 kwaliteitsnormen. Er wordt pas opgeleverd als de opdracht naar wens is gerealiseerd.

Vaak komt er bij een verbouwing meer kijken dan men van te voren kan bedenken. Het is daarom belangrijk dat u in zee gaat met een professionele aannemer die verantwoordelijkheid neemt over de verschillende disciplines, zoals bijvoorbeeld elektricien en loodgieter. Carlebur beheerst en coördineert dit. Profiteer van onze ervaring en voorkom verrassingen. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Neem alvast even een kijkje in een van de voorlichtingsfolders van de VerbouwWijzer. Wij zijn tevens erkend BouwGarant Aannemer. Lees hier meer over op onze BouwGarant pagina.

Wij realiseren o.a.:

Woningen, garages, nieuwbouw, dakkapellen, kozijnen, gevelherstel, keukens, verbouw, betonvloeren, dakbedekkingen, aan- of uitbouw, badkamers, dakramen, enz.
Contact

Bel of mail voor een afspraak

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!
Contact

Projecten